Workshops

Ben je ook benieuwd of je met een kwast en verf iets moois kunt creëren op hout of op doek? Op zoek naar een leuke en creatieve bezigheid waaraan iedereen met plezier kan mee doen? Bij het prachtig landelijk gelegen atelier van Schilderworkshops Caroline Hallink kun je onder professionele begeleiding een hele leuke creatie maken

Arrangementen:

Schilderen op houten panelen

Ongeacht of je nu ervaring hebt in schilderen of helemaal niet, je gaat gegarandeerd met een mooi paneel naar huis (40 x 50 cm). Tijdsduur ong. 3,5 uur. Kan zowel overdag als ’s avonds (kosten € 27,50 p.p., is de groep kleiner dan 6 personen € 35) incl. koffie/thee etc.  Klik hierop om de voorbeelden waaruit je kunt kiezen te bekijken

 

Indien je een andere afbeelding wilt schilderen, gaan we vooraf overleggen of dit mogelijk is.


Thema schilderworkshop (op hout of op doek)

Een aantal keren per jaar wordt er een thema dag / morgen / middag / avond georganiseerd. Dan moet je denken aan: kerstworkshop, zomerworkshop, dikke dames workshop, moeder/dochterworkshop, pasenworkshop etc. etc. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen, of zelf iets te organiseren voor je vriendinnen/werk, vrijgezellenfeestje, of wat dan ook,  in overleg met mij gaan we zorgen voor leuke uurtjes en geven we er samen een creatieve draai aan.De kosten voor een avond zijn vanaf € 27,50 (op hout)  en op doek € 35.


 

Relaxdag

Boek één van bovenstaande arrangementen inclusief heerlijke lunch en een wandeling in de prachtige omgeving, genietend van de rust en de ruimte die Egede te bieden heeft. (kosten € 55 p.p.). (10.30 uur tot 15.30 uur).). Bij minder dan 6 personen zijn de kosten € 65. Klik hier voor een impressie van de landelijke sfeer.


Je kunt je ook indiviueel of met 2 of 3 opgeven en in overleg kom je dan in een “samengesteld” groepje.


WORKSHOP KRIJTBORDSCHRIJVEN

Sinds juli 2017 nieuwe workshop krijtbordschrijven. Te boeken vanaf 8 personen. Kosten € 25 per persoon. Er staan data gepland, zodat je alleen, of met een aantal personen, aan kunt schuiven. Stuur een mailtje voor meer informatie.

 

 

 

 

 

Op locatie

locatieIk kom ook op locatie (vanaf 10 personen tot maximaal 20 personen). € 30 per persoon. Reiskosten in onderling overleg.

 

 

 


Geen workshop volgen maar toch een beschilderde houten paneel bestellen

Ik maak ook beschilderde houten panelen op bestelling. Je kunt dan kiezen uit de panelen die je op de workshop kunt maken , maar ook andere afbeeldingen. Ook is het mogelijk om een andere afmeting aan te vragen.  Prijs op aanvraag.

Comments are closed.