Relaxdag

Relaxdag arrangement 1:

Een dagje jezelf verwennen met ontspannen schilderen, een heerlijke wandeling in de prachtige weidse natuur, en een lekkere lunch. Dit kan allemaal als je een relaxdag boekt.

In mijn prachtig landelijk gelegen atelier in mijn tuin met uitzicht op de weilanden en het bos, kom je helemaal in de “relaxstand”.

En na zo’n dag ga je lekker ontspannen en trots op je werk weer huiswaarts.

(kosten € 60 p.p.). (van 10.00 uur tot  circa 15.30 uur).).

Minimaal 6 personen, maximaal 14 personen. Je kunt je ook individueel of met 2 of 3 personen opgeven en in overleg kom je dan in een “samengesteld” groepje. Wanneer je met minder dan 6 personen komt zijn de kosten € 65.

kijk hier voor de workshop schilderen op houten panelen.

Relaxdag arrangement 2:

Je begint de dag om 10 uur met natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Vervolgens ga je een paar uur schilderen totdat het paneel “muurwaardig” is. Na de workshop (rond 13.30 uur) vervolg je je relaxdag iets verderop in de buurtschap Egede, bij boerderij “de Brummel” waar je je een uitgebreide high tea staat op te wachten. Een middag gezellig theedrinken in het kokhuus. De rust en het platteland beleven onder het genot van diverse huisgemaakte produkten. Kijk voor meer informatie over de arrangementen op www.boerderderijdebrummel.nl

Kosten: workshop paneel schilderen € 35 p.p. 

High tea arrangement variërend van € 12,50 tot € 20 p.p.

Minimaal 6 personen, maximaal 12 personen. Niet te boeken op dinsdag en vrijdag.

Comments are closed.